Webshop Keurmerk NL

Webshop Keurmerk BE

EMOTA

Nieuwe producten

PRODUCTEN ALCATRONIC

Via onze outlet shops bieden wij steeds de nieuwste kwalitatief hoogwaardige producten aan. Deze producten worden zorgvuldig door onze specialisten geselecteerd en opgenomen in ons assortiment. Heeft u vragen over een product, neem dan contact op met onze klantenservice.


DIENSTEN

Alcatronic levert de volgende diensten:

Het verloop van uw bestelling notificatie.

Personaliseren: Om het winkelen bij Alcatronic zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

Nieuws service: Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@alcatronic.nl.

Customer Care: Als u bij Alcatronic een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Alcatronic account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Feedback service: Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.